Jeg har så mange neglelakker derhjemme – Største delen af dem tror jeg (uheldigvis nok) er for gamle.. hehe.. Jeg har haft så mange, altså! Hver gang jeg ser en flot farve, så må jeg da liiige købe den – den koster jo ikke så meget, det er jo bare en lille neglelak 😉

Nu har jeg så besluttet mig for at købe nyt ind – og smide gammelt ud!! 🙂 Jeg er startet op med disse lakker.

Jeg synes simpelthen at de er så fede. 3 forskellige nuancer rød, en lyseblå, en ferskenfarvet & en blå glimmer.

Jeg skal også ha en mintgrøn – det er altså fint til sommer♥

Neglelakkerne er købt hos KIKO Cosmetics, og det er et virkelig godt sted at købe sine skønhedsprodukter.. de har så mange gode ting. Derudover er mange af produkterne uden parabener eller parfume – men ikke alt! (Desværre)


 • Denne smukke røde lak i farven cherry. Der står på deres side at det er en kvalitets neglelak med, op til 7 dages hold. Neglelakken er uden toluene, camphor, DBP, formaldehyde resin & formaldehyde.

 

 • Denne flotte røde lak. Jeg ved ikke præcis hvilken rød det er, for jeg tror min kollega kom til at bestille en forkert fave (eller også har de sendt mig en forkert farve… Men det går nok 😉 )
  Lakken er uden Toluene, Camphor, DBP & Formaldehyde.

 

 • Denne smukke røde neglelak i farven Purple red. Den er bare super fin.
  Lakken er uden Toluene, Camphor, DBP & Formaldehyde.

 

 • Denne glimmer lak faldt jeg altså for. Jeg synes bare at den er fin♥ Den hedder Blue multicolour
  Lakken er uden Toluene, Camphor, DBP & Formaldehyde.

 

 • Igen blå .. Jeg elsker blå (det er min yndlingsfarve – så smuk), og denne blå syntes jeg var virklig flot. Den hedder Light Navy blue. Den er smuk lyseblå❤
  Lakken er uden Toluene, Camphor, DBP & Formaldehyde.

 

 • Denne fine fersken-farvede lak måtte jeg bare have♥ Den er så sart & fin 🙂 Jeg er nok liiige bleg nok til den lige nu, men så snart solens stråler lander på min hud, er jeg sikker på at den er fantastisk♥ Den er fra kollektionen – Frozen smoothies, og kan desværre ikke fås i denne farve mere (Fair Persimmon). Men den findes i en super fin rosa farve.


Pga. tilbud (som de rigtigt ofte har) så betalte jeg kun 124kr, for disse 6 super lækre lakker.. Det er jo næsten ikke til at fatte♥ Billigt!

Dine varer bliver sendt fra Milano, men forsendelsen går stærkt – og det er jo altid et hit.
Fragtpriserne er også lige til at overkomme 😉 se nedenstående

Læs om tidligere køb fra KIKO

Get Free Email Updates!

Signup now and receive an email once I publish new content.

I will never give away, trade or sell your email address. You can unsubscribe at any time.

Signature