Som I sikkert har bemærket, så går jeg meget op i god og sund hjemmelavet mad, og en af mine yndlings ting er hjemmepresset juice 🙂

Hjemmetpresset juice er super let og hurtigt at lave (du skal bare anskaffe dig en juicer), og det er 100% sundere end det du køber på karton… Ja det er lettere at lige smutte ned og købe en karton juice (Og ja, selvfølgelig gør jeg det selv nu og da – men når jeg køber færdigtlavet juice, tænker jeg over hvilken slags/kvalitet det er jeg tager med hjem….. Mange af de juice du køber til evt. 8kr, har aldrig set skyggen af en appelsin eller et æble)

Men hjemmelavet juice er nu det bedste. Det tager et split sekund at lave, og du kan lave alle slags lækre & sunde sammenblandinger♥

Jeg har lavet denne super lækre gulerodsjuice, som jeg har holdt enkel. Den indeholder kun 3 ingredienser, så man kan fokusere på gulerødderne og deres gode egenskaber 🙂 De er fyldt med A vitaminer & beta-karotener.


Opskrift: 600 ml juice
Ingredienser:

  • 750 gram gulerødder
  • 25 gram ingefær
  • 1 ½ æble (helst lidt syrligt)

Sådan gør du:

  • Sær evt. enderne af gulerødderne
  • Skær dit ene æble halvt over – fjern stilken på begge æbler
  • Skræl/pil skrællen af dit ingefær
  • Start din juicer og kør alle grøntsager & frugter igennem – Man kan sagtens komme et helt æble i uden problemer hvis hullet i juieren er stort nok 🙂
  • Hæld den færdige juice i en flaske eller drik den med det samme 🙂

TIP: Husk at røre i juicen hvis du lader den stå, da der kommer bundfald..

– Juicen skal helst ikke stå længere end 1 dag i køleskabet da du mister den gavnlige virkning af vitaminerne hvis du lader den stå længere

Det som jeg hader allermest ved at juice er faktisk opvasken til sidst…. Men jeg er så heldig at hae en opvaskemaskine, og alle delene af min juicemaskine kan gå i opvaskeren, så det er bare perfekt!

Get Free Email Updates!

Signup now and receive an email once I publish new content.

I will never give away, trade or sell your email address. You can unsubscribe at any time.

Signature