Prøv at lave en lækker hjemmelavet aioli 🙂 Du kan bruge det som dip eller i burgere & sandwiches.
I Spanien dypper de brød i det som en forret, og jeg bestiller det altid, når jeg er på Gran Canaria 😉 jeg elsker det!

Det smager super lækkert med en hjemmelavet aioli og så er det bare superlet at lave!♥


Opskrift: ca 2 dl
Ingredienser:

  • 2 bægre pasteuriserede æggeblommer ( 4 blommer i alt)
  • Smagsneutral olie (ex. rapsolie)
  • Salt
  • ½ spsk stærk sennep
  • Citron
  • 3 fed hvidløg


Sådan gør du:

  • Pres dine hvidløg
  • Hæld æggeblommerne i en stor røreskål
  • Tilsæt sennep & ca ½ spsk citronsaft
  • Rør det sammen med en håndmixer
  • Tilsæt et skvæt olie & rør det sammen
  • Derefter bliver du ved med at tilsætte olie til dine æg mens der piskes (der skal meget olie til…)
  • Når mayonnaisen har en god tyk & lækker konsistens smages den til med citron, salt & hvidløg
  • Hvis konsistenser af mayonnaisen bliver tyndere af det der bliver tilsat spædes den bare op med lidt mere olie
  • Voila♥



Mayonaisen kan holde sig i max. 1 uge i køleskabet i tætsluttet emballage

Sådan skal konsistensen på din mayonnaise være

Get Free Email Updates!

Signup now and receive an email once I publish new content.

I will never give away, trade or sell your email address. You can unsubscribe at any time.

Signature