Jeg er helt vild med granatæbler♥ De mager simpelthen fantastisk, og er fyldt med sunde & gode ting – B.la indeholder de store mængder C-vitamin (ca. 10 gange så meget som appelsiner), og er også rige på B1-vitamin, B3-vitamin, kalk & ellaginsyre.

Brug eksempelvis dit granatæble i juice & smoothies, i salater eller spis dem som en snack 🙂

 

Bare kom igang med at spise masse af granatæble – det gør kun godt!♥ (og smager ligeså) De kan dog være et helvede at flå fra hinanden og få kernerne ud … Nedenfor viser jeg dig en let måde at gøre det på 🙂

Det siges at hvis du spiser granatæblebær eller drikker granatæblejuice hver dag, så kan disse stoffer have en beskyttende effekt på din krop og forebygge alvorlig sygdom.

Fordele ved granatæbler:

  • Smager fantastisk
  • Lavt sukkerindhold
  • Har anti-aging egenskaber
  • Siges at skulle kunne hæmme kræftcellers vækst
  • Fyldt med vitaminer
  • Fyldt med gode antioxidanter

  1. Find dit granatæble frem
  2. Skær et snit ind i granatæblet hele vejen rundt
  3. Åben op i siderne hele vejen rundt
  4. Løft op i skrællen, så du kan se kernerne
  5. Pil det afskårne skræl af
  6. Skær lodrette snir ind i granatæblet – skær der hvor de hvide hinder går ned
  7. Træk stykkerne fra hinanden efter du har skåret hele vejen rundt
  8. Skær kernerne af i klaser♥

 

 

 

Get Free Email Updates!

Signup now and receive an email once I publish new content.

I will never give away, trade or sell your email address. You can unsubscribe at any time.

Signature